Er is helemaal niets mis met een goede portie gezonde ambitie. Voka Kempen ‘kiest voor groei’.


Na de succesvolle mediacampagne ‘Ik kies voor groei’ van de voorbije weken organiseert Voka Kempen in samenwerking met Jong Voka Kempen op donderdag 1 december bij Roland DG Benelux in Oevel de tweede ‘Dag van de Groeier’. Een inspirerende dag voor ondernemers met de ambitie en goesting om (verder) te groeien.

Voka en Jong Voka Kempen bieden met de ‘Dag van de Groeier’ starters en groeiers de inspiratie en de expertise aan van een tiental jonge en toonaangevende ondernemers uit de regio.

‘We laten ondernemers en ondernemingen aan het woord die in de vorige jaren een grote sprong voorwaarts hebben gemaakt door ambitieus en professioneel te zijn’, legt adjunct-directeur Tine Horsten uit. ‘Zij konden deze stappen zetten dankzij een goede begeleiding. Op hun beurt willen ze nu hun ervaring met jonge ondernemers delen.’

Vertrouwen
Ondernemen is risico nemen en dat verdient alle kansen, ondersteuning en begeleiding. Voka Kempen wil er toe bijdragen dat jonge ondernemers met vertrouwen naar de toekomst kunnen kijken.

De werkgeversorganisatie is dan ook blij dat intussen al meer dan honderd jonge ondernemers inschreven voor de tweede ‘Dag van de Groeier’. ‘We willen hen vooral in contact brengen met mensen die goesting hebben om te ondernemen, mensen ook die kunnen inspireren en die hun kennis en ervaring willen delen’, zegt Horsten.

‘Onze keynote speakers Eli Keersmaekers, CEO van Roland DG Benelux en Joachim Aerts, Managing Director van Ridley Bikes zijn ondernemers met heel wat ervaring op de teller die vrijuit spreken over hun uitdagingen, hun ervaringen, maar ook over de valkuilen en de gevaren van een snelle groei.

Daarnaast krijgen de aanwezigen heel wat juridische tips mee en kunnen ze een panelgesprek volgen gemodereerd door Pascal Cools - General Manager Flanders DC.

In het panel zitten Wim Heylen - CEO Groep Heylen, Marijke Beel - CEO Actief met zorg, Michael Van Dijck - CEO Arbor Boomkwekerij, Jos De Groote - CEO Sadechef en Franky Hillen - Director Tax Deloitte Fiduciaire.’